NissiBlu Beach Resort 5*

Usluge NissiBlu Beach Resort-a sa pet zvezdica podižu koncept luksuznog odmora na plaži. Njegova lokacija sa pogledom na plažu Nissi samo je početak. Za vreme vašeg boravka, uživaćete u luksuznim objektima, pametnim Superior sobama i suite-ovima, barovima, prodavnicama i zadivljujućem okruženju.

Nissiblu Resort 10 Lokacija

NissiBlu Beach Resort se nalazi na nekoliko koraka od poznate plaže Nissi, poznate po svom mekom belom pesku i kristalno čistoj vodi. Luksuzni hotelski rizort NissiBlu takođe omogućava lak pristup i centru grada, koji je udaljen samo 2 km, i aerodromu Larnaka, udaljenom samo 35 minuta vožnje.

Nissiblu Resort 3 Smeštaj

Hotelske elegantne i luksuzne sobe i suite-ovi pružaju savršeno okruženje za goste da započnu i završe svoj dan. Tehnologija pametnih soba postavila je novi standard za goste da uživaju u diferenciranom i personalizovanom iskustvu i usluzi sa pet zvezdica, gde se svi sadržaji lako kontrolišu i pristupa im se preko tableta ili aplikacije instalirane na ličnim pametnim telefonima gostiju.

Nissiblu Resort 8 Usluga

Rizort nudi obilje mogućnosti za ručavanje u različitim okruženjima. Svaki restoran će zadovoljiti i najizbirljivije goste. Glavni restoran nudi bogat i ukusan doručak i večeru na bazi švedskog stola. Pored njega, postoje još 2 a la carte restorana i 3 bara. Probajte niz tretmana koji imaju za cilj da potpuno stimulišu telo i um u hotelskom spa centru. Glavni bazen se nalazi na otvorenoj terasi, a pored njega je i dečiji bazen. Hotel takođe ima zatvoreni bazen koji se zagreva tokom zimske sezone, a možete uživati i u zatvorenom hidromasažnom bazenu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika