Almyra Hotel

Senzibilan i opuštajući, moderan ali nepretenciozan, Almyra je vrhunski luksuzni porodični hotel na plaži sa 5 zvezdica, koji savremeni luksuz čini dostupnim svima. Hotel se nalazi na osam hektara uređenih vrtova na mediteranskoj obali Pafosa. Opustite se u Almyraspa - suncem obasjanoj utopiji organskih i morskih terapija, upotpunjenih inspirativnim pogledom na more – ili u Kyma (‘Wave’) Suite-u na obali, koji pruža pogled na luku sa terase obasjane svećama. Hotel je udobna kombinacija modernih dizajnerskih elemenata, elegantnih objekata i porodičnih karakteristika.

1597_ac4_orig-1.jpg Lokacija

Osam hektara uređenih vrtova sa direktnim pristupom plaži i Sredozemnom moru. Hotel je u blizini brojnih restorana i atrakcija Pafosa, uključujući Dionisovu kuću, UNESCO-vu svetsku baštinu, koja je poznata po svojim čuvenim rimskim mozaicima, i tri golf terena.

1596_ac3_orig-3.jpg Smeštaj

Smeštaj predstavlja savremeni luksuz ukombinovan sa pogledom na more ili baštu. Izaberite neku od 189 elegantnih soba ili suite-ova.

18337_almyrakymagallery1800x12005_orig-1.jpg Usluga

Almyraspa™ je holistička utopija, dopunjena fantastičnim pogledom na more. Ovaj namenski izgrađen spa centar se nalazi u uređenim baštama odmah iza Kyma Suites. Svih 9 soba za tretmane, uključujući 3 namenska spa suite-a za parove, imaju prirodnu sunčevu svetlost. Almyra restorani nude raznovrsna jela domaće i međunarodne kuhinje. Širok spektar vodenih sportova dostupan je na plaži Almyra, uključujući ronjenje, skijanje na vodi i jedrenje. Resort takođe ima teren za tenis, stoni tenis i teretanu, kao i časove joge.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika