Sunrise Beach Hotel 4*

U srcu Protarasa hotel Sunrise Beach se nalazi na najlepšem delu zlatnog peska i kristalno plave vode. Hotel je stekao status luksuznog hotela doslednim pružanjem ljubazne usluge, modernih objekata i stalnog unapređenja usluga.

Sunrise Beach 5 Lokacija

Živahno naselje Protaras udaljeno je samo 45 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Larnaka. Smešten je na prelepoj jugoistočnoj obali ostrva sa privlačnim zlatnim peskom i bistrom plavom vodom. Boraveći u hotelu Sunrise Beach imate sve na dohvat ruke jer je hotel udaljen samo nekoliko koraka od plaže i kratkom šetnjom glavnom ulicom možete pronaći bezbroj prodavnica, restorana, barova, zabavnih sadržaja i kafića.

Sunrise Beach 3 Smeštaj

Sve sobe i suite-ovi su dizajnirani i opremljeni prema standardima udobnosti i luksuza kako bi ispunili visoka očekivanja modernog putnika. Nakon nedavnih renoviranja hotel nudi smeštaj sa savremenim enterijerom, modernim podovima, tkaninama i nameštajem koji upotpunjuju prirodno okruženje.

Sunrise Beach Usluga

Gosti koji borave u hotelu Sunrise Beac , osim glavnog restorana na bazi švedskog stola koji služi fini izbor recepata iz celog sveta, gosti mogu da biraju da ručaju u jednom od 6 specijalnih restorana koji služe autentična morska, grčka, italijanska, azijska, brazilska i američka jela. Atmosfera u Pearl SPA je mirna i spokojna; ovo je pravi raj gde gosti mogu da osveže svoja čula i povrate ravnotežu duha i tela.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika