Hostal de la Gavina

Hostal de la Gavina je jedan od najprestižnijih hotela na Kosta Bravi i član grupacije Leading Hotels of the World. Hotel ima suptilnu mediteransku arhitekturu, koja se nežno stapa sa spektakularnom lepotom okolne stenovite obale.

15307_hostaldelagavina1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten između dva zaliva, oba sa belim peščanim plažama, Hostal de la Gavina nudi vrhunsku lokaciju, u centru Kosta Brave. Najbliži aerodromi su Girona – 27 km, i Barselona – 100 km. Ako želite da svoj odmor začinite dodirom umetnosti, uputite se u Figueres, rodno mesto Salvadora Dalija, koje je udaljeno oko 45 minuta vožnje automobilom od hotela.

15319_hostaldelagavina14_orig-1.jpg Smeštaj

Svaka od 74 sobe ima jedinstven stil. Istorijsko i umetničko nasleđe hotela očuvano je u detaljima koji se mogu videti svuda u hotelu. Uz upotrebu punog drveta, lampa od venecijanskog murano stakla, posteljina od visokokvalitetnog egipatskog platna i udobnih kupatila sa italijanskim mermerom, svaka soba pruža kraljevski osećaj.

15313_hostaldelagavina8_orig-1.jpg Usluga

Opustite se pored jedinstvenog bazena sa morskom vodom, okruženog aromama bora i bugenvilije, sa pogledom na zaliv Sant Pol. Podmladite se u Gavina Spa centru sa dva prostora za masaže i tretmane, saunama i malom Technogym salom. Uživajte u širokom spektru Valmont tretmana u nedavno otvorenom Spa by Valmont prostoru, koji se nalazi ispred bazena hotela. Ili doživite sjajno gastronomsko iskustvo u hotelskom restoranu Candlelight.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika