Aqua Kyoto

Probajte jedno od najboljih japanskih jela u kombinaciji sa prekrasnim pogledom na London sa prostrane krovne terase u restoranu Aqua Kyoto.

11181_an17.aquanuevamainterracehighres_orig-3.jpg Restoran

Aqua Kyoto se nalazi visoko iznad vreve ulice Regent na petom spratu čuvene bivše zgrade Dickins & Jones. Zapanjujuća terasa restorana je obavezna destinacija Londona, kao i njihova poznata japanska kuhinja.

11188_experiencekyoto-jelli-sushi-experiencex4_orig-1.jpg Hrana

Uzvišena japanska kuhinja u srcu Londona, restoran Aqua Kyoto je poznat po stručnim suši majstorima i savremenim japanskim kreacijama. Napravljen sa apsolutnom preciznošću i raskošno svežim sastojcima, meni Aqua Kyoto predstavlja inovativne kombinacije ukusa koje pršte bojom i svežinom.

11190_paulgreeningaquakyoto_orig-1.jpg Kuvar

Paul Greening je poreklom sa Novog Zelanda i sada je nosilac dve rozete. Radio je sa najboljim kuvarima sa Michelin zvezdicama, što mu je pomoglo da dobije neke od najpriznatijih nagrada u svetu restorana. Poznat po veoma stilizovanom i istraživačkom stilu kuvanja, on u Aqua Kyoto restoran unosi uzbudljivu mešavinu azijskih sastojaka sa modernim evropskim tehnikama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika