Bulgari Hotel London

Novi hotel Bulgari u Londonu smešten je u srcu Knightsbridge-a, najprestižnijeg kvarta grada. Hotel je savršen izraz Bvlgari estetike i glamura.

327_bl1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u Knightsbridge-u na ivici Hyde parka, londonski hotel Bulgari je mesto mira u centru grada, a ipak na minut hoda od znamenitosti kao što je čuvena robna kuća Harrod.

15779_bulgari-suite-vi-bedroom-and-bathroom_orig-1.jpg Smeštaj

85 svetlih soba i suite-ova u Bulgari hotelu su vrlo prostrane; one su, u stvari, najveće u Londonu. Mnoge gledaju na Hyde park i Knightsbridge i svaka od njih je oaza udobnosti i luksuza. Svaki element pokazuje Bulgarijevu čuvenu pažnju prema detaljima. Izuzetni mermer, fino drvo i jedinstveni detalji spajaju engleski stil sa italijanskim nasleđem.

15776_16.-bhr-london-spa-pool_orig-1.jpg Usluga

Otvoren za ekskluzivne članove i goste hotela, prostrani Bulgari Spa, koji se prostire na dva sprata Bulgari hotela, izrađen je od oniksa, hrasta i kamena iz Vićence. Spa centar uključuje 11 privatnih soba za tretmane i jedan dvokrevetni spa apartman, sa vlastitim parnim kupatilom, đakuzijem i privatne sobe za tretmane; bazen od 25 metara, napravljen od kamena iz Vićence sa svetlucavim zelenim i zlatnim mozaikom; i fitnes centar sa potpuno opremljenom, najsavremenijom teretanom.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika