Claridge's London

Aristokratski Mayfair je dom najglamuroznijeg londonskog hotela, koji oduševljava Art Deco stilom, modernim stavom i prefinjenošću.

6338_claridges-l-15_orig-1.jpg Lokacija

Claridge’s se nalazi u Mayfair-u, jednom od najekskluzivnijih okruga Londona, u ulici Brook – jednoj od njegovih najpoželjnijih i istorijskih adresa. Njegovih elegantnih sedam spratova nalazi se na pešačkoj udaljenosti od šik prodavnica u ulici Bond, umetničkih galerija i aukcijskih kuća, kao i zelenih površina Green i Hyde parkova. A sa West End-om, City-jem i glavnim putevima koji su podjednako lako dostupni, Claridge’s je savršena baza za istraživanje svega što London može da ponudi. Mayfair je igralište za ljubitelje umetnosti. Kulturne atrakcije u okolini uključuju galerije Gagosian i Cork Street. Ili uskočite u taksi do Engleske Nacionalne Opere, udaljene 10 minuta vožnje.

17088_306836399-wxh_orig-1.jpg Smeštaj

Claridge’s je luksuzni art deco dragulj Londona. Svih 203 soba i suite-ova imaju najnoviju tehnologiju komunikacije i zabave. Svi gosti mogu da uživaju u besplatnom WiFi-u i korišćenju Bamford toaletnioj kozmetici, uz kraljevski tretman pažljivog osoblja. Kraljica Viktorija i carica Evgenija su bile obožavateljke hotela, kao i Ana Vintur, koja boravi ovde tokom svakog London Fashion Week-a, i kraljica Elizabeta, koja je jednom godišnje dolazila na ručak u Royal Suite-u. Neki više vole deko sobe, drugi tradicionalnije engleske, treći one koje je dizajnirala Diane von Furstenburg. Kupatila sa kadama i tuševima će vas prilično zbuniti složenošću mlaznica.

6334_claridges-l-14_orig-1.jpg Usluga

Čaj se služi u srebrnim čajnicima i kineskom porcelanu sa zlatnim okvirom, pored najboljih kolača u celom Londonu. Bar Claridge’s nudi druželjubivo i opušteno mesto za sastanke, dok se u Fumoir-u služe fina vina i šampanjac u Lalique kristalnim čašama. Najsavremeniji centar za lepotu i fitnes Claridge’s nudi niz luksuznih kozmetičkih tretmana i impresivnu teretanu.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika