Mandarin Oriental Hyde Park

Jedan od najuglednijih hotela u prestonici, kreiran sa engleskom elegancijom. Sa prelepim pogledom na kraljevski park i moderne prodavnice u Knightsbridge-u, Mandarin Oriental Hyde Park je veoma tražena adresa u Londonu. Kao jedan od najslavnijih hotela u Londonu, on je primamljiv spoj elegancije, stila i luksuza. Dom dva najbolja restorana u gradu, zadivljujućeg spa centra, prelepo dizajniranog smeštaja i izuzetnih prostorija za svečanosti, hotel predstavlja moderni, ali bezvremenski smeštaj iz kog možete otkriti britansku prestonicu.

354_mol2_orig-1.jpg Lokacija

Uživajući na mirnoj, ali centralnoj lokaciji, mnoge od najpoznatijih londonskih atrakcija nalaze se na pešačkoj udaljenosti, dok su ostale udaljene samo kratkom vožnjom podzemnom železnicom ili taksijem. Hotel gleda na Hyde park i Knightsbridge i na pešačkoj je udaljenosti od Sloane Street-a, Harrods-a, Harvey Nichols-a i Green parka.

15765_london2017roomdeluxeking_orig-1.jpg Smeštaj

Sobe i suite-ovi su dizajnirani sa engleskom elegancijom i luksuzom. Hotel je omiljen među putnicima koji žele romantični odmor, a takođe i poželjna poslovna adresa u Londonu. Izaberite pogled iz svoje sobe, na moderne ulice Knightsbridge-a ili drveće koje se njiše u londonskom kraljevskom Hyde parku.

15764_london2017finediningroseberyafternoontea01_orig-1.jpg Usluga

Sa nenadmašnim pogledom na Hyde park, hotelski restoran Foliage sa Michelin zvezdom crpi inspiraciju iz parka. Kombinuje upečatljiv savremeni dizajn sa ukusnom modernom evropskom kuhinjom, gde je naglasak na svežim sezonskim sastojcima. Park, koji nudi isti pogled, pruža živopisno i neformalno okruženje za lagane obroke tokom celog dana, dok je Mandarin Bar epicentar noćnog života u Knightsbridge-u i nudi širok spektar koktela, egzotičnih zalogaja i džez svirki.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika