Rosewood London

Sa savršenom lokacijom u blistavom londonskom West End-u, ovaj hotel iz 1914. godine ima edvardijansku fasadu i obilje šarma Starog sveta. Mnogi neoklasični elementi su ostali netaknuti, uključujući originalni ulaz i mirno kaldrmisano dvorište. Unutrašnjost enterijera odražava Belle Epoque eru sa veličanstvenim sedmospratnim mermernim stepeništem Pavonazzo, velikim stubovima, lusterima i crvenim tepihom.

16894_hi-ldn-61383379-rosewood-london-exterior-entrance_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u centru britanske prestonice, Rosewood London je idealna polazna tačka za sve atrakcije širom Londona. Veličanstvena reka Temza udaljena je nekoliko minuta hoda, kao i brojne svetski poznate galerije i muzeji, jarka svetla Theatreland-a i niz prodavnica, od energične vreve Covent Garden-a do nenametljivog šika Lamb’s Conduit-a. Za samo nekoliko minuta, gosti takođe mogu biti u finansijskoj prestonici Evrope, ili u jednom od velelepnih Inns of Court, istorijskih centara engleske pravne profesije.

16901_ldn-61386343-rosewood-london-grand-premier-suite-bedroom_orig-1.jpg Smeštaj

Sobe su ogromne po londonskim standardima, veličine najmanje 335 kvadratnih stopa. Sobe su majstorski uređene, sa prugastim monohromatskim tepisima, masivnim hrastovim stolovima, 46-inčnim LED televizorima, otmenim aparatima za espreso i udobnim foteljama i otomanima. Neobični citati Šekspira i Dikensa urezani su na stolovima i mini barovima. Kupatila imaju prekrasne šestougaone umivaonike, obložene ručno alpaca srebrom i toaletne proizvode kompanije Czech & Speake.

16904_ldn-61387257-sense-spa-rosewood-london1_orig-1.jpg Usluga

Holborn Dining Room ima izgled modernog finog restorana – mermerni podovi, drveni paneli, a jela se služe ceo dan, kao i popodnevni čaj. Bar odzvanja tradicionalnim džentlmenskim klubom sa sofama od somota i pucketavom vatrom, gde možete popiti čašu vina iz bogatog menija; u ponudi je više od 50 različitih vrsta. Podzemni spa centar je usredsređen oko sobe za relaksaciju od tikovine, sa svećama i zlatnim listovima, koja vodi do sauna i parne sobe. Tretmani su skupi, ali pristup objektima je besplatan za goste hotela.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika