The Dorchester

Kao jedan od najpoznatijih hotela na svetu, The Dorchester je posebno mesto u Londonu. Bilo da boravite u jednoj od vrhunskih soba i apartmana, opuštate se u spa centru, uživate u kuhinji sa Michelin zvezdom ili se prepuštate nagrađivanom popodnevnom čaju, doživećete bezvremenski glamur.

341_d1-2_orig-1.jpg Lokacija

The Dorchester se nalazi u centru Londona, sa pogledom na Hyde park i omiljeni je izbor poznatih ličnosti, svetskih lidera, kraljevskih porodica i visokog društva.

16409_the-dorchester-london-4_orig-1 Smeštaj

The Dorchester nudi smeštaj izuzetne udobnosti, sa pogledom na Hyde park ili uređene terase hotela. Apartmani su veličine od Junior i Stanhope Suites-a do prostranih Dorchester Suites i čuvenog Oliver Messel Suite-a. Kupatila su prijatna i prostrana, nudeći izuzetnu kombinaciju stila i funkcije, a za njih se kaže da imaju najdublje kade u Londonu. Pretežno su napravljeni od italijanskog mermera i dizajnirani u klasičnom art deco stilu – oličavajući poreklo hotela iz 1930-ih.

16410_thedorchestergrillwineeveningcounter_orig-1.jpg Usluga

Dorchester Spa je ekskluzivna destinaciju za opuštanje u Londonu. Spa ima devet prostranih i zvučno izolovanih prostorija za tretmane, uključujući dva dvokrevetna apartmana, manikir-pedikir apartman, elegantnu sobu za opuštanje, muške i ženske aromatične parne sobe i muške i ženske tuševe. Nagrađivane restorane i barove u Dorchester-u vode najbolji i najljubazniji timovi Londona.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika