La Residencia, A Belmond Hotel

Gledajte kako sunce na Majorci izlazi i oslikava sve svetlucavim zlatnim nijansama. Obogatite svoj dnevnik putovanja tako što ćete se prepustiti harmoniji ispunjenoj ružama, stablima limuna i jasmina u Belmond La Residencia hotelu.

14846_belmondlaresidencia3_orig-1.jpg Lokacija

Hotel je udaljen 45-minutnim transferom od međunarodnog aerodroma Palma, i nalazi se u jednom od najlepših delova ostrva. Ušuškan u podnožju planina Tramuntana na severozapadnoj obali Majorke koja oduzima dah, Belmond La Residencia predstavlja idealan beg od stresa gradskog života. Imaćete priliku da vidite magično mesto Deia koje je poznato po svojoj dugoj istoriji kao jedinstvena inspiracija za umetnike, pisce i rok zvezde. Ako odlučite da idete peške, ovaj luksuzni hotel je takođe udaljen 8 minuta hoda od La Casa de Robert Graves ili ako odlučite da posetite glavni grad Majorke, biće vam potrebno samo 40 minuta vožnje.

14848_belmondlaresidencia5_orig-3.jpg Smeštaj

Belmond La Residencia se sastoji od dve stare dvorske kuće, koje datiraju iz 16. i 17. veka i kolekcije apartmana na uzvišenju, od kojih svi predstavljaju pravi stil, šarm i karakter. Prostrane i svetle sobe su uređene u klasičnom Menorquin stilu sa nameštajem od tamnog drveta i usklađenih pastelnih boja, uključujući činiju svežeg voća i cveća. Probudite se u svom neverovatno udobnom krevetu na mestu gde je sve u harmoniji. Mirni prirodni tonovi, bela posteljina i zavese koje lebde na povetarcu, jednostavne, ali elegantne sa modernim komforom. Da bi se ispunio ovaj bajkoviti pejzaž, hotel ima spektakularni pogled na obe planine i čisto plavo Sredozemno more.

14849_belmondlaresidenciamala1_orig-1.jpg Usluga

Prepustite se opuštenom luksuzu uz gastronomsko iskustvo najvišeg kvaliteta, od bogatog doručka na bazi švedskog stola do nagrađivanog finog obroka u restoranu El Olivo. Izaberite čašu vina sa vinske karte hotela, koji je dobio nagradu za izvrsnost od prestižnog Vine Spectator-a, ili uživajte u koktelima dok se divite jedinstvenoj kolekciji od 33 originalne slike Žoana Miroa. Opustite se u hotelskom nagrađivanom spa centru sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, saunom, parnim kupatilom, teretanom i šest soba za tretmane. Hotel takođe poseduje umetničku galeriju, kao i butik radnju La Tienda, što čini objekte Belmond La Residencia nenadmašnim.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika