Castell Son Claret

Neka vas bajkoviti dvorci odvedu u drugi svet, uz očaravajuću muziku pevanja ptica. Samo pratite miris cveta narandže i jasmina u vazduhu do hotela Castell Son Claret u jugozapadnom delu Majorke.

14802_castell-son-claret-mallorca2_orig-1.jpg Lokacija

Zaklonjen i okružen impozantnim planinama Tramuntana, u dolini sa maslinama, bademima i limunom, Castell Son Claret se nalazi na samo 30 minuta od aerodroma Palma. Pored zadivljujućeg planinskog i šumskog pejzaža, tu su rustikalne kamene seoske kuće i vile. Takođe, samo 20 minuta vožnje deli vas od Palme i Puerto de Andratx, mesta koje se može pohvaliti jednom od najlepših luka na Majorki, sa nekoliko belih peščanih plaža i lakim pristupom kristalno čistom moru.

14812_castell-son-claret-mallorcamala1_orig-1.jpg Smeštaj

Okolni pejzaž hotela je gotovo nadrealistički. Castell Son Claret predstavlja pravu oazu spokoja, sa glavnom kućom koja datira iz sredine 18. veka. Zbog istorijskih nacrta, svaki od 38 suite-ova i soba različit je po veličini i rasporedu sa toplim prirodnim osvetljenjem i plafonima sa drvenim gredama. Iako su sobe sačuvale tradicionalnu temu u svom dekoru, podovi od prirodnog hrasta ili peščanog mermera i zidovi obojeni hrastovom ili pastelnom bež bojom, stvaraju ugodan moderan luksuz u svemu tome. Svaka soba i suite imaju ili veliku baštu ili terasu, a za romantičniji ambijent možete izabrati suite sa bazenom u bašti.

14808_castell-son-claret-mallorca8_orig-1.jpg Usluga

Castell Son Claret je dom poznatog restorana Zeranda, restorana sa dve Mišelinove zvezdice koji vodi verovatno najbolji kuvar na ostrvu, Fernando Perez Arellano. Samim tim iskustvom, Zaranda servira jedinstvene kompozicije inspirisane domaćim proizvodima koji su praćeni odabranim svežim sastojcima i začinskim biljem. U potrazi za savršenim bekstvom i apsolutnim opuštanjem, možete odabrati da jednostavno provedete malo opuštajućeg vremena pored bazena ili da učestvujete u meditaciji, jogi i časovima Qi Gonga. Wellness koncept hotela zasniva se na ideji potpunog opuštanja i uspostavljanja unutrašnje ravnoteže. Na kraju krajeva, samo šetnja prirodom donosi unutrašnje blagostanje, a ovo je mesto koje vam nudi sve to.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika