Gran Hotel Son Net

Doživite besprekoran stil Majorke smešten u Sierra Tramuntana, na imanju iz 1672. pretvorenom u boutique hotel Gran Son Net.

15197_granhotelsonnet4_orig-1.jpg Lokacija

Gran Hotel Son Net sa pogledom na selo Puigpunyent smešten je u brdima Sierra Tramuntana i okružen borovima. Ova neobična lokacija pruža spokoj i ekskluzivnost svim svojim posetiocima. Istorijski centar Palma de Majorke udaljen je 15 km, a vožnja do aerodroma Majorka traje oko 35 minuta.

15211_granhotelsonnet18_orig-1.jpg Accommodation

Kombinacija tradicije i savremenog dizajna izgleda kao besprekorno umetničko delo u hotelu Gran Son Net, gde originalni bunar i popločano dvorište datiraju iz 17. veka. Okruženi baštama i komadima moderne umetnosti umetnika kao što su Mark Šagal, Dejvid Hokni i Frenk Stela, čak i šetnja imanjem je iskustvo. Sve sobe i suite-ovi su obučeni u elegantan nameštaj i bogate tkanine stilizovane jedinstvenim i starinskim detaljima. Grand Suite Cottage ima privatni bazen.

15202_granhotelsonnet9_orig-3.jpg Usluga

U restoranu Oleum se prave maštovita jela sa Majorke, dok u restoranu Gazebo možete uživati u neformalnoj večeri i vrhunskoj listi koktela. Izbor aktivnosti kreće se od biciklizma, jahanja, penjanja po stenama i planinarenja do istraživanja rezervata prirode udaljenog samo deset minuta hoda od Gran Hotel Son Net.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika