Hospes Maricel

Član grupacije Design Hotels, Hospes Maricel je luksuzni hotel na Majorci pored mora, sa impresivnim pogledom na Mediteran i izuzetnim dizajnom.

15110_039dsmaricel_orig-1.jpg Lokacija

Prelepi Hospes Maricel hotel uživa na veličanstvenoj lokaciji uz more na ostrvu. Smešten na samo 10 minuta vožnje od Palma de Majorke i na 2 km od prestižnih Puerto Portals.

15111_058dshospesmaricel_orig-1.jpg Smeštaj

Vrhunska arhitektura eksterijera savršeno se kombinuje sa enterijerom od drveta i prirodnih tkanina. Elegantne sobe i suite-ovi imaju pogled na more ili planinu. Vodeći dizajner Xavier Claramunt je odličnom upotrebom neutralnih boja stvorio senzualnu atmosferu koja se može videti kroz dve zgrade koje čine hotel.

15108_030dsmaricel_orig-1.jpg Usluga

Hotelski restoran Marciel smatra se jednim od najboljih na ostrvu. Specijalizovan je za tradicionalnu majorkansku kuhinju, poznatu po upotrebi originalnih i lokalnih proizvoda, kao i za svežu ribu i morske plodove. Hotel ima dva bara sa odličnim majstorima koktela. Za opuštanje, tu je Spa BODYNA Maricel, gde možete uživati u neverovatnim tretmanima i masažama do ponoći. Sa otvorenim i unutrašnjim bazenom, prostorijom za opuštanje, saunom, hamamom, đakuzijem i baštom za opuštanje, ovo je jedinstveni wellness centar na ostrvu.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika