Ikos Porto Petro 5*

Smešten duž jugoistočne obale Majorke pored Nacionalnog parka Mondrago, i samo nekoliko minuta hoda od slikovite marine Porto Petro, ​​Ikos Porto Petro je smešten između peščanih uvala, nudeći očaravajuće mediteranske pejzaže. Nežni tonovi i drveni nameštaj upotpunjuju elegantne sobe i suite-ove.

2204 Masterplan Sea View C01 F02 2880x2057 Lokacija

Smešten duž jugoistočne obale Majorke pored Nacionalnog parka Mondrago, i samo nekoliko minuta hoda od slikovite marine Porto Petro, ​​Ikos Porto Petro je smešten između peščanih uvala, nudeći očaravajuće mediteranske pejzaže. Hotel se nalazi direktno na plaži i udaljen je od centra grada Porto Petro 200 metara, dok je udaljenost od aerodroma oko 56 km.

Ikos Porto Petro Deluxe Three Bedroom Bungalow Suite Private Pool Side View 2880x1620 Smeštaj

Ikos Porto Petro nudi prelepo uređenu kolekciju prostranih soba i sofisticiranih suite-ova, kombinujući elegantan nameštaj sa očaravajućim pogledom. Smešten na blistavim obalama Majorke, ovi besprekorno dizajnirani suite-ovi uživaju u pozadini svetlucavih voda i bujne prirode, u kojima ćete uživati iz udobnosti vašeg balkona, terase ili bašte.

Ikos Porto Petro Food Hall 2880x1920 Usluga

Svet izuzetnih kulinarskih užitaka čeka u Ikos Porto Petro. Izaberite meni koji su osmislili kuvari sa Michelin zvezdicama u pet a la carte restorana, uživajte u a la minut kuhinji u Food Hall-u, uz izbor od 300 različitih vina i prepoznatljivih koktela. Zatim iskusite autentičnu kuhinju u lokalnom restoranu sa inovativnim Dine Out konceptom, i sve to bez dodatnih troškova. Ikos Spa u Ikos Porto Petro je prostor u kome se možete opustiti, podmladiti i osvežiti. Iskusni terapeuti i mirno okruženje upotpunjeni su personalizovanim tretmanima renomiranog francuskog kozmetičkog brenda Anne Semonin Paris.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika