Jumeirah Port Soller Hotel & Spa

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa nudi luksuz bez premca na prelepoj severozapadnoj obali Majorke. Svaka soba u ovom luksuznom hotelu ima zadivljujući pogled na okolinu. Izaberite između blistavog Sredozemnog mora s jedne strane ili planinskog lanca Serra de Tramuntana koji oduzima dah s druge strane, kako biste upotpunili svoj doživljaj Majorke.

776_jps7_orig-3.jpg Lokacija

Hotel je izgrađen na litici sa pogledom na ribarsko mesto Port Soller, okruženo planinskim vencem Tramuntana. Izgled rizorta obećava pravi beg od svakodnevice – čak se čini da ponekad lebdi između neba i mora.

774_jps5_orig-1.jpg Smeštaj

Ovaj zadivljujući rizort nudi 120 prostranih soba i suite-ova, svi sa velikim terasama i balkonima sa kojih se pruža prekrasan pogled na Sredozemno more, živopisni Port de Soller i planinski lanac Tramuntana koji je pod zaštitom UNESCO-a. Dizajn enterijera i arhitektura hotela koristi kako lokalne materijale tako i tradiciju Majorke, čime se osigurava da Jumeirah Hotels & Resorts obećavaju drugačiji i jedinstveni doživljaj odmora.

775_jps6_orig-1.jpg Usluga

Talise Spa nudi novu generaciju tretmana koji će vas prevesti u isceljujuće, spokojno stanje uma i tela. Pored toga, Talise Spa ima teretanu sa najsavremenijim fitnes sadržajima, koji će vam pomoći da ostanete u formi tokom vašeg luksuznog odmora na Majorci. Sa dva ležerna restorana u kojima se poslužuju regionalna jela – oba koriste sveže, lokalne sastojke – uživaćete u autentičnom ukusu najbolje balearske kuhinje kada posetite Jumeirah Port de Soller Hotel & Spa.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika