Cap Rocat

Zakoračite u redizajniranu vojnu tvrđavu iz 19. veka, koja nudi elegantan smeštaj sa zadivljujućim pogledom na azurno more.

15092_caprocat-entrada_orig-1.jpg Lokacija

Cap Rocat se nalazi na litici u mirnom delu zaliva Palma, na 88 hektara zemlje sa 2 km obale. Dramatično okruženje pokretnog mosta, bunkera i rovova ublaženo je stilskim i sofisticiranim enterijerima i spavaćim sobama hotela. Centar grada Palma de Majorke udaljen je pola sata vožnje od hotela.

15085_cap-rocat14_orig-1.jpg Smeštaj

Jedinstven karakter hotela se može videti u pažljivo uređenim sobama i suite-ovima. Savremeni i klasični nameštaj, elegantna kupatila i privatne terase ili terase sa prelepim pogledom na more, čine Cap Rocat ne hotelom, već iskustvom. Najekskluzivniji je suite El Cabo, koji vas poziva da uživate u privatnom bazenu i tri različite terase. Ako više volite privatnost, magična kuća Del Mar, okružena mediteranskim vrtom i sa malim bazenom sa pogledom na zaliv Palma je idealno mesto za vaš odmor.

15077_cap-rocat6_orig-1.jpg Usluga

Uživajte u spektakularnim mediteranskim jelima, napravljenim od proizvoda sa ekoloških farmi u restoranu Fortress. Restoran Sea Club na otvorenom, nudi jela spremljena u tradicionalnoj pećnici Majorke. U kuhinji bivše tvrđave možete uživati u privatnim časovima kuvanja. Dan proveden u spa centru može biti izvanredan doživljaj, jer se spa nalazi 12 metara ispod nivoa zemlje, ali stakleni plafon u stilu zimske bašte pruža osvetljenost i istovremeno jedinstvenu privlačnost. Ukoliko volite aktivan odmor, hotel nudi razne sportske aktivnosti: tenis, jogu, staze za šetnju, biciklizam, jedrenje, ronjenje, skijanje na vodi…

Najbolje vreme za posetu

Od marta do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika