Pleta de Mar, Luxury Hotel by Nature - Adults Only

Zamislite sebe u savršenom spoju raskošne prirode i umirujuće plavetnila mora. Hotel Pleta de Mar je elegantan luksuz, na samo 200 metara od Can Simoneta, što dokazuje da takav spokoj postoji.

14843_pleta-de-mar-luxury-hotel-by-nature6_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na samo 4 minuta hoda od plaže Canyamel, hotel Pleta de Mar nalazi se na severnoj obali Majorke, praktično protkan umirujućim zvucima talasa i mirisom mora. Okružen planinama i borovima koji stvaraju prirodno sklonište od užurbanog gradskog života, udaljen je oko 61 km od aerodroma Palma de Majorka. Otkrijte obalu Majorke, najvećeg od Balearskih ostrva poznatog po toplom vremenu i predivnim plažama, na najekskluzivniji način: sa hotelskim brodom Chris Craft 25. Ili kolima posetite Cala Millor, jedno od najvećih letovališta koje je još uvek zadržalo svoj originalni karakter i atmosferu sa mnogim španskim tapas barovima, udaljenom samo 7 km.

14842_pleta-de-mar-luxury-hotel-by-nature5_orig-1.jpg Smeštaj

Elegantan stil ovog boutique hotela sa 5 zvezdica savršeno se uklapa u pejzaž, nudeći prekrasan pogled na zaliv Canyamel i prekrasan krajolik dubokog plavog Sredozemnog mora. 30 suite-ova Pleta de Mar su čisto zadovoljstvo svojim elegantnim enterijerom i dekorom. Doživite drugačiju dimenziju, gde svaki od tih 26 suite-ova, 3 luksuzna suite-ai 1 grand suite ima privatni bazen, garantujući apsolutnu privatnost i ekskluzivnost. Užitak opuštanja, pored spektakularnih pogleda na more, doprinosi i činjenica da se u nekima nalazi i privatni đakuzi.

14838_pleta-de-mar-luxury-hotel-by-nature1_orig-1.jpg Usluga

Asador de Mar služi nebeska i autentična jela od mesa i ribe iz regiona sa najsvežijim sezonskim namirnicama, sve u izuzetnom ambijentu okruženom prirodom. Savremeni spa centar sa saunom i đakuzijem nudi sjajno opuštanje ili nakon toga možete jednostavno izabrati da provedete vreme u prekrasnoj bašti, gdje vas čekaju dva infinity bazena. Istočna obala je savršena i za aktivnu stranu odmora, posebno za golfere, jer se na samo 8 kilometara nalaze 4 atraktivna golf terena. Teniski tereni su udaljeni 700 metara, tako da ako želite da potrošite svu tu dodatnu energiju od ukusnog obroka, imaćete mnogo izbora.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika