Sant Francesc Hotel Singular

Sant Francesc Hotel Singular je boutique hotel sa sofisticiranom estetikom u najstarijem delu grada Palma de Majorke.

8975_64232658h1exterior-artist-impression_orig-1.jpg Lokacija

Sant Francesc Hotel Singular se nalazi unutar restaurirane i renovirane vile iz 19. veka na veličanstvenom trgu Sant Francesc, u srcu istorijskog centra Majorke. Vožnja automobilom od aerodroma Palma de Majorka do hotela traje manje od 15 minuta. Ova destinacija savršeno spaja vitalnost dinamične prestonice sa opuštenim ostrvskim stilom Majorke.

8980_66055515h1suite-sant-francesc-2_orig-3.jpg Smeštaj

Hotel ima 42 sobe i suite-a, od kojih mnogi imaju plafone sa drvenim gredama i natkrivene verande, kao i originalne freske. Renoviranjem i restauracijom sačuvani su tragovi prošlosti uz kreiranje modernog i elegantnog dizajna. U Sant Francesc-u veruju da postoji duboka lepota u jednostavnosti i dizajnu sa poštovanjem koji zna kako da u potpunosti iskoristi prednosti postojećeg prostora. Izuzetna kolekcija savremene umetnosti i fotografija krasi zidove, a mnoga dela su posebno naručena za hotel Sant Francesc Singular.

8976_66054403h1lobby-bar-1_orig-1.jpg Usluga

Ukusne kulinarske kreacije služe se u restoranu Quadrat. Kokteli se mešaju u lobi baru i služe u dvorištu. Krov ima impresivnu terasu i bazen sa veličanstvenim pogledom na grad. Dodajte ovome wellness tretmane i fitnes opcije – svi ovi sadržaji su dizajnirani da vaš odmor na Majorci učine nezaboravnim iskustvom.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika