Son Bunyola Hotels & Villas

Dobrodošli u Son Bunyola, utočište Ser Ričarda Bransona na Majorki koje pokriva preko 500 hektara zadivljujućeg pejzaža na severozapadnoj obali Balearskih ostrva. Upuštajući se u veliki poduhvat 2023. godine, veličanstveno imanje sada čeka one koji traže luksuz i spokoj bez premca. Na njegovom prostranom području nije samo jedna, već tri zadivljujuće vile, u pratnji blistavog hotela sa 26 soba. Pripremite se da budete očarani dok ulazite u carstvo prefinjene elegancije i otkrivate svet u kome snovi postaju stvarnost.

20515 Son Bunyola 12 Orig (1) Lokacija

Son Bunyola Estate se nalazi u planinama Tramuntana na Majorki, severozapadno od ostrva. Smešten u blizini mesta Banyalbufar i Esporles, imanje nudi slikovito i mirno okruženje, okruženo lepotom planina i zadivljujućom obalom koja izaziva strahopoštovanje. Njegova idilična lokacija pruža savršenu pozadinu za opuštanje, istraživanje i uranjanje u očaravajući svet Majorke. Son Bunyola Estate je udaljen samo 25 km/40 minuta vožnje od Palme, a tim hotela je spreman da vam organizuje bezbrižan transfer do aerodroma.

20512 Son Bunyola 7 Orig Smeštaj

Smešten u srcu imanja, hotel Son Bunyola je raj luksuza i lepote. Poseduje 26 lepo dizajniranih soba i suite*ova, od kojih svaka nudi svoj jedinstveni karakter, šarm i pogled koji oduzima dah. Za intimniji odmor možete birati između 3 vile. Vile nude zadivljujući pogled na more i planine, zajedno sa privatnim bazenima i autentičnom arhitekturom Majorke. Sa mirnim terasama za opuštanje i uranjanje u spokojan ambijent, ove vile pružaju savršen balans luksuza, prirodne lepote i opuštanja.

20514 Son Bunyola 5 Orig (1) Usluga

Glavni restoran Sa Terrassa služi doručak, ručak i večeru. Nudi divno iskustvo ručavanja sa jelima koja sadrže lokalne i sezonske sastojke, omogućavajući vam da uživate u autentičnim ukusima Majorke. Možete se prepustiti uslugama privatnog kuvara, bilo da jedete u trpezariji vaše vile ili na terasi na otvorenom. Opustite se i podmladite kupanjem u bazenu dok uživate u pogledu koji izaziva strahopoštovanje. Uključite se u jogu ili iskoristite zajedničke teniske terene za aktivnu rekreaciju usred živopisnog okruženja.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do oktobra.

Travel House savet

Planinski pejzaž koji okružuje Son Bunyolu idealan je za ljubitelje planinarenja, ili se možete upustiti u istraživanje zadivljujućih plaža Majorke i mirnim avanturama jedrenja po vodama Sredozemnog mora.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika