St Regis Mardavall Mallorca Resort

Kada se prirodno remek-delo sretne sa arhitektonskim remek-delom, njih dvoje se kombinuju da bi stvorili nešto zaista jedinstveno. Planine Sera de Tramuntana koje oduzimaju dah i azurno more stvaraju elegantnu pozadinu za ovaj luksuzni hotel na Majorci. Uživajte u nezaboravnom boravku uz uslugu batlera St. Regis. Od istaknutih terena za golf i najsofisticiranijeg spa centra do uzbudljivih gurmanskih restorana i najistaknutije kolekcije moderne umetnosti Majorke, hotel nudi sve uslove za vaš idilični odmor.

797_srm1_orig-1.jpg Lokacija

Hotel je udaljen samo nekoliko minuta hoda od ekskluzivne marine Puerto Portals. Malo rizorta na svetu može da se meri sa ovom izvanrednom lokacijom. Većina prostranih, elegantno uređenih soba za goste pruža spektakularan pogled na Sredozemno more.

800_srm4_orig-1.jpg Smeštaj

Hotel nudi 130 luksuznih soba sa zadivljujućim pogledom na okean i bašte. Prostrano mermerno kupatilo, najsavremenija kancelarijska oprema i ručno rađeni nameštaj čine da se u svojoj sobi od 65 m2 osećate kao kod kuće. Još veći stepen udobnosti dostupan je u 80 Junior Suite-ova, četiri Executive Suite-a i tri dvosobna Royal Suite-a, da ne pominjemo predsednički apartman sa sopstvenim đakuzijem i parnim kupatilom.

806_srm10_orig-1.jpg Usluga

Uživajte u miru i opustite se u nenadmašnom okruženju spa hotela St. Regis Mardavall na Majorci. Istražite harmoniju Sredozemnog mora i isprobajte primamljive programe i tretmane lepote u spa centru Arabella, koji je sa svojih 4.700 m² jedan od najvećih u Evropi. Na samo 15 minuta vožnje automobilom od rizorta St. Regis Mardavall Mallorca, gosti mogu da uživaju u odličnim terenima za golf Son Vida, Son Mutaner i Son Quint.

Travel House savet

Otkrijte umetnost gastronomije u restoranu Es Fum — elegantan i romantičan do najsitnijih detalja!

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika