Hotel D Maris Bay

Spoj lepote, mira i luksuza, Hotel D Maris Bay je briljantno smešten na uzvišici zadivljujućeg poluostrva Datca, gde se spajaju Egejsko i Sredozemno more.

9262_bodrum-d-maris-1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten visoko na brdu u zadivljujućem rezervatu poluostrva Datca, Hotel D Maris Bay prevazilazi sva očekivanja svojim spektakularnim pogledom na Egejsko i Sredozemno more, malim ostrvima, prirodnim privatnim plažama, raskošnim borovim šumama i pogledom na planinske vence koji oduzima dah. Hotel D Maris Bay se nalazi 130 km od međunarodnog aerodroma Dalaman, 155 km od međunarodnog aerodroma Bodrum ili 35 km od grada Marmarisa. Privatni helikopterski transferi su dostupni sa oba aerodroma, vozeći vas do rizorta za samo 25 minuta.

9268_bodrum-d-maris-7_orig-3.jpg Smeštaj

Rizort ima 200 luksuzno i elegantno opremljenih soba, sve sa izuzetnim pogledom na planinu ili more, a većina Deluxe soba ima kadu na balkonu. Sve sobe su posebno dizajnirane za odmor i opuštanje. Najfiniji materijali, pažljivi detalji i sofisticirani sadržaji kombinuju se da bi stvorili savršeno iskustvo. Predsednički dupleks suite i ekskluzivna vila, sa privatnim bazenom, saunom, hamamom i 24-časovnom uslugom batlera, predstavljaju vrhunsko iskustvo u luksuznom smeštaju. Executive Club je za goste suite-a i vila, sa pristupom privatnoj Executive plaži i Club Lounge-u, koji se može pohvaliti panoramskim pogledom na zaliv koji oduzima dah. Klub služi hranu i piće tokom dana i večeri i ima uslugu konsijerža.

9270_bodrum-d-maris-9_orig-3.jpg Usluga

Pet zapanjujućih prirodnih peščanih plaža nude individualni koncept za goste hotela D Maris Bay; Glavna plaža je nagrađena prestižnom plavom zastavom. U srcu ovog rizorta nalazi se oaza mira i spokoja. Posebno dizajniran od strane ESPA, ovaj raskošni spa centar je idealan beg od stresa i napora svakodnevnog života. Pored pet restorana i jednog restorana za doručak, postoji šest koktel barova u kojima će gosti uživati u DJ nastupima i živoj muzici. Ekskluzivni zaliv ima najbolje sadržaje za sportove na vodi, uključujući skijanje na vodi, wakeboarding, jedrenje na dasci, jedrenje, međunarodnu školu jedrenja i sertifikovani ronilački centar. Sportski sadržaji obuhvataju školu tenisa sa 3 terena, vođene ture kajakom i planinskim biciklom, odbojku na pesku, mali fudbal, košarku i fitnes centar D-Gym.

Travel House savet

Iznajmite jednu od jahti i istražite veličanstvena ostrva u blizini. Azimut 55 i drvena jedrilica od 100 stopa napravljena po meri dostupni su za čarter i dnevne ture.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika