Hotel Hermitage Monte-Carlo

Hotel Hermitage odiše sjajem Belle Époque-a, sa bledom fasadom, ukrasnim plavim bareljefima i frizovima i fantastičnim balkonima od kovanog gvožđa sa pogledom na luku.

4558_hm1_orig-1.jpg Lokacija

S pogledom na Mediteran, hotel Hermitage personifikuje eleganciju na najvišem nivou. Izgrađen početkom 1900-ih, ovaj istorijski luksuzni hotel nudi intiman i opušten ambijent, utočište mira u srcu Monte Karla. Prekrasni javni prostori uključuju zimsku baštu sa visokom kupolom od stakla i čelika u  Art Nouveau stilu, koju je dizajnirao Gustave Eiffel, i  raskošnim stubovima od ružičastog mermera.

4561_hm4_orig-1.jpg Smeštaj

Nedavno renoviranje soba, predvorja zimske bašte i dodatne nove sale za sastanke i bankete uvele su harmoničan spoj klasičnog i savremenog: sa svojim šarmom, najsavremenijom opremom i kvalitetom usluga, nivo udobnosti u 278 soba u hotelu Hermitage je gotovo bez premca. 25 suite-ova, 52 junior suite-ova i 9 ekskluzivnih Monte-Carlo Diamond suite-ova su na samom vrhu hotelskog smeštaja. Sobe su u paletama crvene, plave ili bež boje i ispunjene elegancijom.

4566_hm9_orig-1.jpg Usluga

Restoran ‘Le Vistamar’ (1 zvezdica u Michelin vodiču), sa svojim bogatim menijem morskih plodova, ima najlepšu terasu u Monte Karlu sa pogledom na luku. Novo sastajalište „Elite Monte Karla“, Crystal Bar je šik i diskretan, u skladu sa tradicijom hotelskih barova. Gosti se osećaju kao da su deo glam scene, zato što dobijaju La Carte d’Or, koji omogućava pristup Beach Club-u i Aqua Fitness centru.

Najbolje vreme za posetu

Od juna do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika