Restoran Vendôme

Uprkos tome što je pozajmio svoje ime od grada u Francuskoj, Vendome ne služi francusku hranu. Daleko od toga, u stvari. Restoran Joachim Wissler-a je zagovornik nove nemačke kuhinje, doktrine kojom se nemački restorani odvajaju od galskog uticaja.

3779_vendome-12_orig-1.jpg Restoran

Restoran Vendome se nalazi u veličanstvenom Schloss Bensberg-u u Bergisch-Gladbach-u. Na fantastičnoj lokaciji koja gleda na Kelnski zaliv i pruža prekrasan pogled na Kelnsku katedralu, Grandhotel Schloss Bensberg sigurno zna da fascinira sve posetioce – bilo da se radi o poslovnom putu, odmoru u Kelnu ili wellness vikendu.

3776_vendome-9_orig-1.jpg Hrana

Šef kuhinje sa 3 zvezdice Joachim Wissler služi izuzetnu kulinarsku umetnost u gurmanskom restoranu Vendome. On vas može povesti na malo ili veliko kulinarsko putovanje. Za ručak možete uživati u kulinarskim kompozicijama od četiri jela ili uživati u raznim naizmeničnim kulinarskim detaljima.

3772_vendome-5_orig-1.jpg Kuvar

Njegova ljubav prema hrani i prefinjenim kompozicijama, čine Joachim Wissler-a jednim od najboljih nemačkih kuvara. Njegov individualni stil kuvanja kombinuje provokativne, moderne i kreativne elemente, pri čemu on uzima komponente molekularne kuhinje kako bi naglasio svoje kreacije. Joachim Wissler se smatra jednim od onih koji oblikuju takozvani trend „nove nemačke škole“, nastojeći da zaboravljeni regionalni proizvodi i jela dožive savremeni preporod.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika