Bela Vista Hotel & Spa

Bela Vista Hotel & Spa, što u prevodu znači "predivan pogled" je ekskluzivni boutique hotel sa najlepšim plažama koje se nalaze odmah ispred hotela.

15486_bela-vista-hotel-spamala1_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u istorijskoj zgradi iz 19. veka, u blizini Praia da Rocha, Hotel Bela Vista je savršena kombinacija luksuza i opuštanja na plaži. Na samo nekoliko kilometara od hotela možete uživati u najprestižnijim svetskim golf klubovima. Hotel je udaljen 45 minuta od međunarodnog aerodroma Faro i 2 sata od međunarodnog aerodroma u Lisabonu.

15477_bela-vista-hotel-spa3_orig-1.jpg Smeštaj

Elegantni enterijer oličava tradicionalni portugalski dizajn, istovremeno održavajući moderan dekor i najsavremenije pogodnosti. Sobe u hotelu Bela Vista su jedinstvene i pune šarma, u potpunosti iskorištavajući pogled na more. Svaka soba je opremljena Wi-Fi internetom, LCD televizorom, priključkom za iPhone i L’Occitane proizvodima.

15487_bela-vista-hotel-spamala2_orig-1.jpg Usluga

Hotel ima direktan pristup privatnoj plaži, kao i prelep bazen. Moderan bar, koji se nalazi na ivici bazena je savršeno pozicioniran da obezbedi osvežavajuće piće na dohvat ruke. Predvođena šefom kuhinje, Joao Oliveira-om, kuhinja restorana Vista je kreativna i sofisticirana, inspirisana Mediteranom. U spa centru L’Occitane možete uživati u pet prostorija za tretmane, uključujući dve sobe za parove, saunu, hamam i opremljen fitnes centar.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika