Pine Cliffs Hotel & Pine Cliffs Suites

Luxury Collection Resort, jedan od vodećih i nagrađivanih porodičnih rizorta u Evropi. Lokacija sa spektakularnim pogledom na more među borovima obećava autentičnu atmosferu zadivljujuće obale Algarvea. Da bi se osiguralo divno iskustvo, rizort nudi izbor specijalizovanih restorana, bogate sadržaje za slobodno vreme, ličnu uslugu i direktan pristup prelepoj plaži.

15118_pine-cliffs1_orig-1.jpg Lokacija

Pine Cliffs se nalazi izvan Albufeire, lepog grada na portugalskoj obali Algarvea. Takođe je nadomak raznih atrakcija, od živopisnih mesta do divnih nacionalnih parkova. Međunarodni aerodrom Faro udaljen je 30 minuta vožnje od rizorta.

15131_pine-cliffs14_orig-1.jpg Smeštaj

Hotel ima 535 jedinica, uključujući 148 Ocean Suites, 154 Residence Suites, 10 Terrace Townhouses i šest vila. Nudeći najviše standarde, rezidencije su savršen izbor za one koji traže ekskluzivno životno iskustvo. Suite-ovi nude savremeni luksuz u nežnim bojama i čistim linijama sa panoramskim pogledom. Kupatila imaju kišni tuš i Anne Semonin proizvode. Hotelske sobe su potpuno renovirane, zadržavajući lokalni karakter, uključujući podove od terakote i ručno oslikano popločano uzglavlje,

15128_pine-cliffs11_orig-1.jpg Usluga

Kao vodeći porodični rizort, hotel Pine Cliffs nudi niz nenadmašnih objekata za slobodno vreme sa porodicom, uključujući dečiji klub od 7.000 kvadratnih metara i dečje selo sa mini-golfom, košarkom, odbojkom i dvorcima za skakanje. Pored toga, ima niz aktivnosti uključujući golf teren sa devet rupa, spa centar i klub zdravlja, sedam bazena, 11 restorana i niz aktivnosti na plaži.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika