Conrad Algarve

Conrad Algarve je jedan od najmodernijih hotela sa 5 zvezdica u Algarveu. Ovaj savremeni, luksuzni hotel je jedinstvenog stila, od soba, preko privatnih balkona, veličanstvenog spa centra, do pet pojedinačnih restorana i barova, nudeći sofisticiranu ponudu fine portugalske i internacionalne kuhinje. Conrad Algarve se ponosi personalizovanom uslugom i fokusiran je na svaki detalj, kako bi pružio i zadovoljio sve vaše potrebe.

932_ca6_orig-1.jpg Lokacija

Conrad Algarve se nalazi pored Atlantskog okeana. Dolazak do zlatnih, netaknutih plaža Algarvea je jednostavan sa organizovanim shuttle prevozom. Mnogi međunarodno poznati golf tereni, uključujući Quinta do Lago Sul i Laranjal su vam na raspolaganju, kao i park prirode Ria Formosa.

930_ca4_orig-1.jpg Smeštaj

Svaka od 154 sobe hotela Conrad Algarve nudi istu kombinaciju prostora, modernog dizajna, udobnosti i tehnologije. Kolekcija hotelskih suite-ova je destinacija sama po sebi, a vrhunac je Roof Garden Suite. Roof Garden Suite ima, između mnogih drugih luksuznih karakteristika, mali bazen u salonu, kao i direktan privatni pristup spa centru i personalizovanu uslugu.

933_ca7_orig-1.jpg Usluga

Otkrijte vrhunski, osvežavajući spa cen. Conrad Algarve Spa obuhvata i spaja holistički pristup u novo, savremeno spa iskustvo. Na raspolaganju su vam usluge hotelskog PGA kvalifikovanog golf instruktora, koji će vam pružiti profesionalne časove golfa ili vam pomoći da napravite rezervacije na najboljim golf terenima u Algarveu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika