Vila Vita Parc Resort & Spa

VILA VITA Parc Resort & Spa simbolizuje bezvremensku eleganciju i stil, poznat po svojoj pažnji posvećenoj detaljima, personalizovanoj usluzi i luksuznim sadržajima. Član grupacije „The Leading Hotels of the World“, Vila Vita Parc nudi najbolje od portugalske kulture i gostoprimstva.

15154_vilavitaparcresort-spa21_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na očaravajućoj obali Algarvea, uz stenovitu obalu Atlantika, kompleks Vila Vita Parc smešten je među cvetajućim tropskim baštama, na jednoj od najlepših plaža u Portugalu. Do grada Porches je potrebno 40 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Faro.

15147_vilavitaparcresort-spa14_orig-1.jpg Smeštaj

Hotel ima 170 soba i suite-ova, kao i nove vile pored okeana sa četiri i pet spavaćih soba sa zadivljujućim infinity bazenima i pogledom na more. Ostale dvosobne i trosobne vile su nedavno preuređene. Svi prostori su prozračni i prostrani.

15151_vilavitaparcresort-spa18_orig-1.jpg Usluga

Od elegantno serviranih jela u restoranu Ocean sa 2 Mišelinove zvezdice, do tipične portugalske kuhinje u Adega & Arte Nautica, ili mediteranske kuhinje u restoranu Atlantico i finih jela u Aladin Grill-u, rizort nudi osam sezonskih restorana, šest barova i jedan kafić. Prostrani spa centar obuhvata saune, parne sobe za aromaterapiju, ledenu sobu, zdravstveni bar, a kozmetičari koriste proizvode Kanebo i La Sultane de Saba za tretmane lica i tela.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika