Vilalara Thalassa Resort

Jedan od najboljih wellness hotela na svetu, Vilalara Thalassa Resort se nalazi u mirnom delu Algarvea sa pogledom na smirujuće tirkizne vode portugalske obale.

15467_vilalara-thalassa-resort2_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na litici Praia das Gaivotas sa pogledom na more, sa površinom od 12 hektara koja se sastoji uglavnom od veličanstvenih vrtova, Vilalara Thalassa Resort ima ekskluzivnu lokaciju sa direktnim pristupom izolovanoj plaži sa zlatnim peskom. Aerodrom Faro je udaljen 40 minuta od hotela.

15466_vilalara-thalassa-resort1_orig-1.jpg Smeštaj

Arhitektura inspirisana Gaudijem u kombinaciji sa modernim enterijerom u skandinavskom stilu je u skladu sa opuštajućim pejzažom koji okružuje Vilalara Thalassa Resort. Svaki od suite-ova je obojen nežnim bojama i ima svoj balkon ili terasu sa prekrasnim pogledom na more ili vrtove.

15472_vilalara-thalassa-resortmala2_orig-1.jpg Usluga

Jedan od dva restorana u hotelu je odlična lokacija za uživanje u tradicionalnoj portugalskoj kuhinji, dok u drugom čekaju sveža riba, morski plodovi i roštilj. Uživajte u letnjem odmoru pored šest bazena sa slatkom i morskom vodom. Vilalara Longevity Thalassa & Medical Spa je posvećen savremenim tretmanima za dobrobit tela i duše i prepoznat je kao jedan od najboljih centara za talasoterapiju na svetu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika