Anantara Vilamoura Algarve Resort

Osećaj savremene elegancije u kombinaciji sa autentičnim luksuzom sa pogledom na golf teren Oceanico, Anantara Vilamoura Algarve Resort je jedan od najboljih hotela u Portugalu.

15410_anantara-vilamoura-algarve-resort34_orig-1.jpg Lokacija

Živahna južna obala Portugala je dom Anantara Vilamoura Algarve Resort-a. Iako je Vilamoura raj za džet-setere luksuznih jahti i prestižnih golf klubova, rizort se nalazi na mirnoj lokaciji na samo nekoliko minuta od marine i peščanih plaža Vilamoure i Falesia. Rizort je udaljen samo 30 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Faro i dva i po sata od međunarodnog aerodroma u Lisabonu.

15406_anantara-vilamoura-algarve-resort30_orig-1.jpg Smeštaj

Udoban, savremeni stil i Anantarin upečatljiv dizajn se mogu naći u svakoj sobi i suite-u, od kojih svaki ima balkon sa fantastičnim pogledom. Okružen vrtovima i zelenilom, rizort nudi izuzetnu relaksaciju. Predsednički apartman je jedinstven penthaus koji nudi 250 kvadratnih metara luksuza. Ekskluzivna krovna terasa sa ležaljkama, sofama, trpezarijskim stolom i đakuzijem ima veličanstven pogled na imanje.

15397_anantara-vilamoura-algarve-resort3_orig-1.jpg Usluga

Autentičnost i kreativnost glavnog kuvara Bruno Viegas-a možete probati u dva restorana, Emo koji nudi portugalsku kuhinju sa savremenim stilom i restoranu Victoria sa internacionalnom kuhinjom. Rizort nudi jedinstvene časove kuvanja i Dining by Design iskustva. U 7 soba za tretmane u spa centru Anantara Vilamoura možete istražiti vekovima stare mediteranske terapije, bezvremenske turske hamam rituale i egzotične azijske tretmane. Možete uživati u golf terenu, teniskom turniru ili odlučiti da se opustite pored jednog od četiri bazena Anantare.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika