Areias do Seixo Hotel

Intimno, jedinstveno i nesvakidašnje. Fantastičan mali luksuzni hotel Areias do Seixo je čudo eko dizajna smešteno na zapadnoj obali Portugala.

areias 5 Lokacija

Ime Areias do Seixo otprilike se prevodi kao „šljunkovita plaža“, a kratka šetnja do plaže to dokazuje. Hotel se nalazi južno od Peniche-a na zapadnoj obali Portugala, oko 40 minuta severno od Lisabona. Najbliži aerodrom je u Lisabonu i može se organizovati transfer.

13779_areiasdoseixo-villablue_orig Smeštaj

Hotel ima samo 14 soba i 8 vila tako da je privatnost zagarantovana. Jedinstvenost hotela Areias do Seixo krije se u njegovom eko orijentisanom ambijentu, skulpturama, arhitekturi i jedinstvenim sobama. Inspirisana prirodom, svaka soba priča posebnu priču sa dizajnom Indije i Afrike pomešanim sa modernim minimalizmom.

13790_areiasdoseixo01_orig Usluga

Uživajte u portugalskoj kuhinji u hotelskom restoranu. Budite aktivni u bašti i odaberite najsočnije povrće za večeru ili započnite jutro u prelepom SPA centru. Uživajte u sauni, turskom kupatilu, dve sobe za masažu, sobi za opuštanje ili bazenu. Za ljubitelje avanture preporučujemo da nauče da surfuju na najbližoj plaži, Praia do Seixo.

Travel House savet

Uzmite jedan od električnih bicikala da istražite valovita brda i blistav primorski pejzaž.

Najbolje vreme za posetu

Od marta do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika