Domes Lake Algarve, Autograph Collection 5*

Domes Lake Resort je mirna destinacija sa 5 zvezdica izgrađena na sopstvenom jezeru sa pogledom na kosmopolitsku marinu Vilamoura i horizont. Uživajte u raskošnoj arhitekturi i smeštaju u skladu sa zaštićenim ekološkim parkom Formosa, mestom jedinstvenih ptica selica i vrsta. Doživite Algarve i uživajte u aktivnostima u prirodi oko jezera i parka, prepoznatljivim velnes ritualima i impresivnom grčkom i portugalskom fuzionom kuhinjom tokom celog dana. Uživajte u kulturnim iskustvima, golf terenima svetske klase i glamuroznim tačkama destinacije.

Domes Lake Algarve, Autograph Collection Lokacija

Domes Lake Resort je mirna destinacija sa 5 zvezdica izgrađena na sopstvenom jezeru sa pogledom na kosmopolitsku marinu Vilamoura i horizont. Ovo je jedini hotel sa pristupom plaži Praia da Falesia. Privatno jezero sa morskom vodom okruženo je vrtovima i travnjacima, a šetalište dužine 1,2 km vodi do barova i restorana. Plaža je udaljena 400 m, a aerodrom Faro se nalazi na 26 km od rizorta.

Domes Lake Algarve, Autograph Collection Smeštaj

U ukupno 44 sobe, pogled se pruža na divne vrtove, mirno jezero ili veličanstvenu Vilamoura-u. Enterijeri su inspirisani ekosistemom jezera, sa jedinstvenim karakterom zemljanih tonova. Izaberite Tropical, Emerald, Sapphire ili Family Retreat i uživajte u svom jedinstvenom odmoru u hotelu Domes Lake Resort. Haute Living suite-ovi uključuju ekskluzivne usluge, kao što je pristup Haute Living Room-u za članove.

Domes Lake Algarve, Autograph Collection Usluga

Sa sopstvenim privatnim jezerom i pristupom plaži Praia da Falesia, Domes Lake Resort Algarve nudi slikovit pejzaž zelenila, prirodne lepote i jedinstveni pogled na marinu i horizont. Od tri bazena raspoređena u oblastima za porodice i samo za odrasle, prirodni bazen sa peščanim dnom je jedinstveno iskustvo. Uživajte u raskošnoj arhitekturi i smeštaju u skladu sa zaštićenim ekološkim parkom Formosa, mestom jedinstvenih ptica selica i vrsta. Doživite Algarve i uživajte u aktivnostima u prirodi oko jezera i parka, prepoznatljivim velnes ritualima i impresivnom grčkom i portugalskom fuzionom kuhinjom tokom celog dana. Uživajte u kulturnim iskustvima, golf terenima svetske klase i glamuroznim tačkama destinacije.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika