Six Senses Douro Valley

Six Senses u dolini reke Duro je vrhunski renovirana vila iz 19. veka, izgrađena na uzvišenju sa pogledom na valovita brda prekrivena vinovom lozom i reku. Spa centar, izbor soba, suite-ova i vila, restorani, vinska karta, tapas bar, grejani bazeni i teniski teren su samo neke od mnogih divnih stvari koje treba doživeti.

6911_ss-2_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u prelepoj dolini Duro, koja je na listi UNESCO-ve svetske baštine, hotel Six Senses odiše romantičnom arhitekturom 19. veka, koja je ukombinovana sa savremenim enterijerom, stvarajući neponovljivi stil hotela Six Senses. Dolina Duro je obasjana suncem, sa predelima ispunjenim vinovom lozom i rekom Duro koja vijuga sve do atlantske obale i prolazi kroz najstariji region za proizvodnju vina na svetu. Ovo spokojno okruženje je udaljeno 142 kilometra od međunarodnog aerodroma Porto.

6910_ss-1_orig-1.jpg Smeštaj

Hotel ima 57 smeštajnih jedinica, od soba Quinta Superior, Quinta Deluxe i Quinta River, do prostranih suite-ova i vila sa jednom, dve ili tri spavaće sobe. Potpuno renoviran, dekor je kombinacija prirodnog stila sa tradicionalnim detaljima iz prošlosti. Pogled na vinograde je prizor u kome se uživa sa terasa spavaćih soba, ili sa brojnih panoramskih prozora.

6914_spa-4_orig-1.jpg Usluga

Six Senses Spa se sastoji od 10 soba za tretmane, toplog bazena u zatvorenom, toplog bazena na otvorenom, bara za osveženje, kao i teretane sa najnovijom opremom za vežbanje i profesionalnim trenerom. Postoji niz lokalno inspirisanih terapija, uključujući neke koje su zasnovane na grožđu i vinu. Srce resorta je Wine Library & Terrace, mesto sa primamljivim izborom lokalnih predjela i degustacijom vina.

Travel House savet

Učestvujte u raznim aktivnostima proizvodnje vina, krstarenju rekom, interaktivnim kursevima enologije ili poseti obližnjim vinarijama, gde ćete upoznati vinare i imati priliku da budete vinar tokom jednog dana.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika