Four Seasons Hotel Ritz Lisbon

Jedan od najboljih hotela u Lisabonu u samom srcu grada, Four Seasons Hotel Ritz Lisbon, pruža veličanstven pogled na zadivljujuće istorijske znamenitosti grada i čini savršenu polaznu tačku za istraživanje njegove jedinstvene arhitekture.

Ritz Lisabon6 Lokacija

Four Seasons Hotel Ritz Lisbon se uzdiže sa jednog od sedam lisabonskih brda i jedno je od najistaknutijih znamenitosti grada. Nalazi se u centru grada, na 15 minuta hoda do „Starog grada“ i glavne šoping zone.

Ritz Lisabon7 Smeštaj

Smešten na vrhu jednog od sedam lisabonskih brežuljaka, upečatljivi pogledi na park Eduardo VII, zamak St. George’s Moorish i reku Tejo pružaju dramatičan uvod u raznoliku ličnost grada. Unutar elegantne 10-spratne zgrade, prostrani enterijeri sadrže replike nameštaja iz 18. veka i izvanrednu kolekciju savremenih portugalskih tapiserija.

Ritz Lisabon8 Usluga

Od personalizovanih masaža u sobi do vrhunskih tretmana, hotel nudi razne usluge od kojih ćete se osećati podmlađeno i revitalizirano. Sa salom za vežbanje, dva studija, stazom za trčanje na otvorenom i trenažerima, imate više mogućnosti za vaš aktivan odmor u hotelu. Sa velikim vinskim podrumom i najsvežijim morskim plodovima, restoran Varanda, koji vodi francuski kuvar Pascal Meynard, je zaista jedan od gastronomskih dragulja Lisabona. U Ritz baru probajte najređi porto ili se opustite uz popodnevni čaj u Almada Negreiros Lounge-u.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika