Reid's Palace, A Belmond Hotel, Madeira

Belmond Reid's Palace bi mogao biti filmski set koji je zamislio vrhunski režiser: hotel na vrhu litice, okružen suptropskim vrtovima, na Madeiri, biseru Atlantika.

18693_rdsleiexc18_orig-1.jpg Lokacija

Smešten na dramatičnoj ivici litice, iznad zaliva Funchal, Reid’s Palace je na jedinstvenoj lokaciji. Smešten 450 milja od zapadne obale Afrike i severno od Kanarskih ostrva.

18700_rdsaccsui11_orig-1.jpg Smeštaj

Belmond Reid’s Palace je šarmantan spoj elegancije i gracioznosti. Vrhunac luksuza su dva predsednička apartmana – Churchill Suite i George Bernard Shaw Suite. Oba su uređena u modernoj paleti boja sa visokim plafonima, punim drvetom, ručno oslikanim tapetama i zadivljujućim prozorima od poda do plafona. Nude istorijski stil i veličanstven pogled na vrtove i okean.

18704_rdsdindet09_orig-1.jpg Usluga

Sa prijatnom umerenom klimom, blagim morskim povetarcem i mirnom lokacijom, hotelski spa centar je oaza mira, gde se koriste spa brendovi svetske klase, kao što su Aromatherapy Associates, La Prairie, LaStone i Ytsara. Pet restorana nude raznovrsna jela domaće i internacionalne kuhinje i tradicionalni popodnevni čaj koji se svakodnevno služi. Tri bazena, vodeni sportovi, pecanje, tenis i dva golf terena sa 18 rupa su samo neke od aktivnosti koje su dostupne u ovom hotelu.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika