Vermelho 5*

Više od desetak godina provedenih u Alentejo-u postalo je inspiracija za Louboutina, koji je dizajnirao ovaj hotel sa 5 zvezdica koji slavi portugalsku tradiciju i znanje, istovremeno odražavajući kulturnu strast, radoznalost i karakter francuskog dizajnera.

20496 Vermelho Hotel Christian Louboutin 13 Orig Lokacija

Hotel se nalazi na obali Alentejo, južno od Lisabona, u mirnom gradu Melides. Prirodno okruženje i miran tempo života inspirišu kreativnost iz svakog ugla. Okruženo vinogradima i pirinčanim poljima, mesto nudi zadivljujući pogled na Atlantski okean i bujne šume. Tradicionalni ambijent i savoir-faire energija čine ovo mesto zaista jedinstvenim. Melides je udaljen približno 1,5 do 2 sata vožnje od međunarodnog aerodroma u Lisabonu. Plaža je udaljena kratkom šetnjom od hotela.

Vermelho, Melides, Portugal Smeštaj

Vermelho, koji je dizajnirala Madalena Caiado, je hotel na tri sprata sa samo 13 soba, od kojih je svaka posebna i različita od drugih. Hotel ima uticaje severne Afrike i Evrope, sa prilagođenim mozaicima, drvenim podovima i šarenim muralima koji povećavaju njegov šarm. Sobe su opremljene jedinstvenim komadima nameštaja koje je lično odabrao Christian Louboutin. Vermelhov eklektičan i maksimalistički stil odaje počast prepoznatljivoj boji Christian Louboutin-a, crvenoj. Gosti mogu da cene jedinstvena umetnička dela, kao što su ručno vajani reljefi italijanskog vajara Giuseppe Ducrot-a i freske grčkog umetnika Konstantina Kakaniasa.

01 2023 Vermelho 8725 Usluga

Živahne bašte hotela Vermelho pružaju slikovitu pozadinu za opuštanje pored zagrejanog prirodnog bazena. Dizajniran od strane renomiranog francuskog pejzažnog arhitekte Luja Beneha, čiji portfolio uključuje Versajske bašte, svaki detalj šarenih, ali prirodnih vrtova neprimetno se stapa sa okolnim pejzažom Melidesa. Hotelski restoran, Xtian, prikazuje kulinarsko blago Portugala, koristeći sastojke lokalnog porekla. Gosti se mogu opustiti uz spa tretmane i masaže, dok bar Vermelho nudi opuštenu atmosferu za ispijanje koktela.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

Savet eksperta

U toku leta, gosti hotela Vermelho mogu uživati u ekskluzivnoj vožnji do obližnje plaže, udaljene samo 10 minuta. Pored toga, hotel nudi razna iskustva, uključujući jahanje, posete vinariji i kratke izlete u obližnja mesta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika