Ikos Andalusia 5*

Ogromni nacionalni parkovi, beskrajni delovi peska obasjanog suncem i čudesna mesta vas čekaju na glamuroznoj Costa del Sol, a hotel Ikos Andalusia vas poziva u svet stila, gde je sve uključeno, a izbor je uvek na vama.

Ikos Andalusia Main Pool 02 2880x1652 Lokacija

Ikos Andalusia se nalazi direktno na plaži u Esteponi, na Costa del Sol-u. Hotel je blizu Marbelje (oko 20 minuta vožnje), i manje od jednog sata od aerodroma u Malagi.

Ikos Andalusia Deluxe Suite View 2464x2100 Smeštaj

Apsolutni luksuz vas čeka u hotelu Ikos Andalusia, gde savremene sobe i suite-ovi u nenaglašenim neutralnim nijansama nude privatna utočišta na otvorenom. To je oaza mira nasuprot azurnom plavetnilu Mediterana i borovim brdima Koste del Sol. Sve sobe imaju balkone, a neki od Deluxe Suite-ova nude i privatni bazen.

Ikos Andalusia Signature Cocktail 1 1401x2100 Usluga

Otkrijte blažena popodneva uživajući u vodi i pesku na privatnoj plaži, upijajući toplo špansko sunce ili se rashladite u jednom od devet zatvorenih i spoljašnjih bazena. Ikos Andalusia nudi svet iskustava za goste svih uzrasta. Od dana na plaži i staza za brdski biciklizam do spa dana i avantura na vodi. Uživajte u prefinjenoj kuhinji u dva nova restorana, dok gosti Deluxe Collection-a mogu uživati u ekskluzivnom novom Deluxe Pool-u i njegovom baru, a najmlađi gosti u renoviranom dečijem klubu.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika