Kempinski Hotel Bahia

Hotel Kempinski Bahia Estepona, smešten među lepotom i romantikom Kosta del Sol-a, sadrži neke od najunikatnijih primera mavarsko-andaluzijskog dizajna u regionu.

2463_kbm1_orig-1.jpg Lokacija

Luksuzni hotel Kempinski Bahia Marbella nalazi se na idealnoj lokaciji na 5 minuta od Estepone i na kratkoj vožnji do Puerto Banusa i Marbelje. Hotel se nalazi na dva sata od većine andaluzijskih gradova, kao i na kratkoj vožnji trajektom od Tangier-a u Maroku. Do hotela Kempinski Bahia može se lako doći automobilom, taksijem ili javnim prevozom i nalazi se na 50 minuta (80 km) od Međunarodnog aerodroma u Malagi i 50 minuta (50 km) od Međunarodnog aerodroma Gibraltar.

2465_kbm3_orig-1.jpg Smeštaj

Sadrži 132 elegantne sobe i 15 luksuznih suite-ova, od kojih svi zrače prefinjenim luksuzom. Elegancija bez premca i savremeni dizajn su obeležja svih soba i suite-ova. Privatno krilo ima 25 privatnih stanova dostupnih za iznajmljivanje ili kupovinu. Jedinstveni dizajn, prostrani enterijeri, balkoni ili terase. Kao stanovnik privatnog krila, možete uživati u svim hotelskim sadržajima.

3868_kbm1o_orig-1.jpg Golf

Nijedna druga destinacija ne kombinuje kulturu, kulinarska iskustva i golf na tako uzvišenom nivou kao Andaluzija. Naći ćete Golf konsijerža na recepciji hotela – obavezno pogledajte personalizovane pakete i posebne aranžmane sa preko 20 golf terena u okolini.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do novembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika