Barcelo Tenerife Royal Level 5*

Barcelo Tenerife Royal Level je ekskluzivni deo kompleksa Barcelo Tenerife. Sa vrhunskom uslugom i sadržajima, ovo je savršen izbor za parove koji traže dodatnu dozu luksuza na svom sunčanom odmoru.

Barcelo Tenerife Royal Level 18 Lokacija

Novi hotel Barcelo Tenerife Royal Level, deo Barcelo Tenerife Resort-a, nalazi se na samo 10 minuta od aerodroma i na obali mora pored ekološkog rezervata San Blas na Kanarskom ostrvu Tenerife. Privilegovana lokacija njegovih objekata sa pogledom na Atlantik u kombinaciji sa prelepim okruženjem u kojem se nalazi (u srcu vulkanske prirode) čine ovaj hotel polaznom tačkom za putovanje u kojem ćete uživati u prirodi, gastronomiji i kanarskoj kulturi.

Barcelo Tenerife Royal Level 10 Smeštaj

Arhitektura i dekoracija hotela Barcelo Tenerife Royal Level inspirisana je oblicima i bojama okolnog okruženja i savršeno se integriše u prirodni pejzaž ostrva, smanjujući njegov uticaj na životnu sredinu i promovišući održivi turizam. Blizina ekološkog rezervata San Blas takođe nudi rajsko okruženje u kojem možete uz pomoć profesionalnih vodiča otkriti prirodna i kulturna bogatstva ovog područja i otkriti istoriju Kanarskih ostrva od njihovog formiranja do danas. Barcelo Tenerife Royal Level, sa 59 renoviranih i potpuno opremljenih soba, vam nudi utočište gde možete uživati u miru koji nude njegov bazen, restoran i Lounge Bar sa privatnim pristupom i prvoklasnom uslugom.

Barcelo Tenerife Royal Level 5 Usluga

Gosti hotela mogu da uživaju u 7 otvorenih bazena (1 sa grejanom i slatkom vodom i 2 za decu), širokoj kulinarskoj ponudi, teretani i wellness centru sa ekskluzivnim izborom tretmana za zdravlje i lepotu. Hotel Barcelo Tenerife Royal Level je savršena destinacija za ljubitelje sporta, jer ima teniski teren, višenamenski teren, aquagym, zid za penjanje, jezero pogodno za vožnju kajakom, iznajmljivanje bicikala i odbojku na pesku. Pored toga, u neposrednoj blizini hotela nalaze se 2 veličanstvena golf terena sa 18 rupa.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika