Grand Melia Palacio de Isora 5*

Na obali Atlantskog okeana i podno planine Teide, čeka vas magično iskustvo u zadivljujućem prirodnom okruženju Tenerifa. Rizort sa pet zvezdica koje odražava svu prirodnu lepotu ostrva i može se pohvaliti najdužim infinity bazenom u celoj Evropi.

Grand Melia Palacio De Isora 2 Lokacija

Hotel se nalazi na samoj plaži, pružajući predivan pogled na Atlantski okean i planinu Teide. Udaljen je 700 metara od centra grada i 35 km od međunarodnog aerodroma Tenerife South.

Grand Melia Palacio De Isora 10 Smeštaj

Grand Melia Palacio de Isora nudi smeštaj u 6 tipova soba i još 10 posebnih i ekskluzivnih tipova smeštajnih jedinica u okviru Red Level usluge. Sve sobe su elegantne i komforne, sa modernim sadržajima i kreću se od 48 do 120 kvadratnih metara.

Grand Melia Palacio De Isora 13 Usluga

Savršeno integrisan sa svojim izuzetnim prirodnim okruženjem, okrenut prema Atlantskom okeanu i sa veličanstvenom planinom Teide kao pozadinom, Gran Melia Palacio de Isora vam nudi jedinstveno iskustvo. Ova oaza mira koja se nalazi na samoj plaži nudi mnoštvo opcija za vaš savršeni odmor, počev od velikog bazena sa slanom vodom, raznovrsnim restoranima sa vrhunskim lokalnim i mediteranskim specijalitetima, spa centrom od 2000 m2, kao i personalizovanom Red Level uslugom i ekskluzivnim privatnim prostorima.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika