Hard Rock Hotel Tenerife 5*

Hard Rock Hotel Tenerife je moderan i muzikom inspirisan hotel koji se nalazi na rajskom ostrvu Tenerife, jednoj od najfascinantnijih i najraznovrsnijih destinacija na svetu, sa prosečnom temperaturom od 22 stepena tokom cele godine.

Hrh Tenerife Splash Pool Aerial Daytime 17 Lokacija

Sa svoje lokacije u Playa Paraiso, okrenutom prema Atlantskom okeanu, sa panoramskim pogledom na ostrvo La Gomera i planinu Teide, na sunčanoj južnoj obali Adeje-a, Hard Rock Tenerife nudi jedinstvena iskustva za sve uzraste, odličnu uslugu i nepogrešivu atmosferu. Centar grada Adeje je udaljen oko 4 km, dok je međunarodni aerodrom Tenerife South udaljen 25 km od rizorta.

Hrh Tenerife Deluxe Room 1417 Smeštaj

Hard Rock Hotel Tenerife ima 365 fantastičnih soba i 259 ekskluzivnih suite-ova u kojima se možete opustiti i doživeti jedinstvena iskustva. Sa smelim, modernim dekorom, uživaćete u spektakularnim pogledima i ekskluzivnim uslugama kao što su The Sound of Your StaY®, muzički program sa iznajmljenim Fender® gitarama, Crosley gramofonima i personalizovanim listama pesama. A sa Rock Om® kompletom možete uživati u kompletnom času joge u svojoj sobi! Birajte između glamuroznog komfora soba i studija, neverovatnog prostranstva Rock suite-ova ili doživite vrhunsko iskustvo luksuznih apartmana Rock Royalty® kategorije.

Hard Rock Hotel Tenerife Capolavoro7 Usluga

Uživajte u svom sledećem odmoru u hotelu Hard Rock Tenerife uz najbolji all-inclusive plan i proživite svaki trenutak kao prava zvezda. A la carte restorani, barovi sa vrhunskim alkoholnim pićima, usluga konobara pored bazena i plaže su samo neke od pogodnosti. Okrijte moć muzike kroz wellness iskustvo posebno dizajnirano za vas. Spa, joga, teretana… Tri programa zdravlja i wellness-a koja možete iskoristiti tokom boravka u Hard Rock Hotelu Tenerife uz ritmove najboljih pesama. Tri ekskluzivna bazena, zabavne radionice, aktivnosti i fantastični sportski sadržaji su deo bogatog zabavnog programa u Hard Rock Hotelu Tenerife. A za najmlađe goste, Roxity Kids Club nudi tematske dane, zabavne igre i sjajne radionice na kojima će se družiti dok stimulišu svoju kreativnost sa svojim prijateljima.

 

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika