Parque del Sol 3*

Istražite Parque del Sol apartmane koji pružaju sve potrebne usluge kako biste u potpunosti uživali u svom boravku tokom odmora na jugu ostrva Tenerife.

El Duque Beach Aerial View In Tenerife, Spain Lokacija

Tenerife imaju široki spektar stvari koje treba raditi i videti. Parque del Sol apartmani su u blizini supermarketa, prodavnica, plaža sa predivnim šetalištima duž Atlantika (samo 5 minuta od Playa Fanabe i 10 minuta od Playa del Duque). Udaljen je oko 40 minuta vožnje od aerodroma.

Parque Del Sol 11 Smeštaj

Parque del Sol apartmani su pažljivo uređeni, u jedinsvenom okruženju, gde vam ljubazno i stručno osoblje stoji na raspolaganju. 184 apartmana je raspoređeno u 10 blokova sa bazenom kao centralnom tačkom i barom kao sastajalištem. Možete birati između jednosobnih i dvosobnih apartmana, od kojih svaki ima sopstvenu terasu ili balkon.

Parque Del Sol 1 Usluga

Vreme je da uživate u odmoru koji zaslužujete. Kanarska ostrva su vaš najbolji izbor ako tražite savršenu kombinaciju zabave i razonode sa mirom, opuštanjem i lepim vremenom. Parque del Sol nudi bazen, solarijum, igraonicu, mini golf, saunu, teretanu, bar pored bazena, dva restorana i sve potrebne usluge kako biste mogli da uživate u nezaboravnim danima odmora.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika