Sol Costa Atlantis 4*

Uživajte u sjajnom porodičnom odmoru u ovom udobnom hotelu. Smešten na severu Tenerifa, u srcu Puerto de la Cruz-a. Zapanjujući pogledi na okean i planinu Teide su jednostavno nenadmašivi. Baš kao i njegov bazen i potpuno opremljen spa centar. Hotel Sol Costa Atlantis ima sve što vam je potrebno da osigurate boravak pun zabavnih iskustava za celu porodicu.

Sol Costa Atlantis 1 Lokacija

Hotel Sol Costa Atlantis se nalazi na severu Tenerifa, u srcu Puerto de la Cruz-a, okrenut prema plaži Martianez, pružajući predivne poglede na okean. Udaljen je 50 m od plaže, 50 m od centra grada i 26 km od aerodroma Tenerife North.

Sol Costa Atlantis 7 Smeštaj

Hotel Sol Costa Atlantis nudi 8 različitih tipova soba sa pogledom na dvorište, more ili na impozantnu planinu Teide. Sve sobe su moderne i elegantne, opremljene sa svim što vam je potrebno za najudobniji boravak na Tenerifima. Za ekskluzivno iskustvo, odaberite smeštaj u sobi sa panoramskom terasom i đakuzijem.

Sol Costa Atlantis 10 Usluga

Iskoristite sve sadržaje, aktivnosti i savršeno vreme na severu Tenerifa tokom cele godine. Sol Costa Atlantis Tenerife nudi prelepe sobe i objekte iz kojih možete da se divite neverovatnim zalascima sunca. Opustite se u spa centru okruženi panoramskim pogledom na pejzaž ostrva. Osvežite se u bazenu pre nego što krenete u kulinarsko istraživanje hotelskih barova i restorana. A blizina centra takođe ga čini idealnom lokacijom za doživljaj odlične atmosfere u Puerto de la Cruzu.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika