The Ritz-Carlton Abama

Smešten u mirnom mestu Guía de Isora, Ritz-Carlton Abama predstavlja prirodnu harmoniju u elegantnom luksuzu. Sa panoramskim pogledom na Atlantski okean, ovaj ekskluzivni rizort je okružen plantažama banana i brojnim palmama, i nalazi se na golf terenu Abama.

12216_ritz-carlton-abama-tenerife-12_orig-1.jpg Lokacija

Dizajniran u marokanskom stilu, Ritz-Carlton Abama se nalazi na zapadnoj obali Tenerifa, ostrva večnog proleća, i samo 30 km od aerodroma South Tenerife. Ovaj luksuzni rizort je smešten među suptropskim zelenilom i gleda na susedno ostrvo La Gomera.

12222_ritz-carlton-abama-tenerife-18_orig-1.jpg Smeštaj

Sobe u kolonijalnom stilu nude širok prostor, velike balkone sa zadivljujućim pogledom i elegantna kupatila, dok vile pružaju više privatnosti. Kupatila su velika, mermerna i luksuzno dizajnirana. Za privilegovane, tu je usluga Club® Level, koja se nudi na desetom spratu rizorta. Samo dva suite-a i 19 soba imaju pristup luksuznom i ekskluzivnom salonu, dok personalizovanu uslugu tokom celog dana pruža besprekoran tim konsijerža.

12220_ritz-carlton-abama-tenerife-16_orig-1.jpg Usluga

Za izuzetan kulinarski doživljaj tu je deset restorana, od kojih su dva nagrađena Michelin zvezdom. Sa 2 Michelin zvezdice, MB služi jela kuvara Martin Berasategi-ja. Restoran Kabuki, sa 1 Michelin zvezdom, nudi inovativnu japansku kuhinju. Za kompletno uživanje, tu je Ritz-Carlton Spa, oaza opštanja sa jedanaest soba za tretmane i uzbudljivom snežnom kabinom. U ponudi je širok spektar aktivnosti, ali vrhunac rizorta je nesumnjivo njegov golf teren sa golf akademijom i izazovnim terenom od 18 rupa, koji uključuje 22 vodene prepreke.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika