Gran Hotel Bahia del Duque Resort

Luksuzni Bahia Del Duque je stambeni kompleks iz bajke, inspirisan kulturom Kanarskih ostrva. Okružen sa šest hektara bujnih vrtova, uživa u prelepom okruženju na plaži u najekskluzivnijoj oblasti Costa Adeje.

13592_bahia-del-duque-tenerife-2_orig-1.jpg Lokacija

Hotel je smešten na jugu ostrva Tenerife, poznatog kao ostrvo večnog proleća i spektakularne prirode. Hotel je lako dostupan sa dva aerodroma, 15 minuta vožnje od aerodroma Tenerife South i 60 minuta od aerodroma Tenerife North. Plaža Del Duque nalazi se pored hotelskih bašta, a udaljena je samo 5 minuta hoda od grada.

13593_bahia-del-duque-tenerife-3_orig-1.jpg Smeštaj

Bahia del Duque nudi 387 elegantnih soba, od kojih su 58 suite-ova i 40 vila. Elegantne, savremene sobe hotela kombinuju raskošne materijale, prostranost i najinovativniju tehnologiju. Sobe Casas Ducales imaju posebnu recepciju i osoblje i nude viši nivo udobnosti i privatnosti. Tu je i 40 vila, svaka je jedinstveno dizajnirana sa sopstvenim privatnim bazenom, 24-časovnom uslugom batlera, elegantnim kompletom za kupatilo i Bang & Olufsen zvučnim sistemima.

13609_bahia-del-duque-tenerife-19_orig-3.jpg Usluga

Kompleks Gran Bahia del Duque nudi 8 restorana i 7 barova u kojima možete uživati u vrhunskim jelima kanarske, baskijske, italijanske i internacionalne kuhinje. Da biste iskusili sav luksuz i opuštanje, Spa Bahia Duque, među svojim aromatičnim vrtovima i vulkanskim kamenjem, nudi tretmane inspirisane terapeutskim blagodetima čiste morske vode i čudesne klime ostrva. Hotel nudi razne aktivnosti, a teren za golf Adeje udaljen je oko 5 minuta vožnje od Bahia Duque hotela.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika