Vinci Selecction la Plantacion Del Sur 5*

Izuzetan luksuz u kolonijalnom stilu koji je dizajniran za opuštanje. Da, Vincci Seleccion La Plantacion del Sur je ostvarenje sna. Luksuzni hotel sa spa centrom u Playa del Duque, najlepšem mestu na obali Adeje, idealnom za odmor sa decom, romantična putovanja, putovanja sa prijateljima i posebne prilike.

Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur 11 Lokacija

Hotel Vincci Seleccion La Plantacion del Sur je hotel koji se nalazi na Roque Nublo na obali Adeje. Hotel se nalazi pored Playa del Duque na lokaciji koja će vam pružiti jedan od najboljih pogleda na južni deo ostrva Tenerife. Otkrijte jedinstvena mesta kao što je Adeje sa neverovatnim Barranco del Infierno, Arona, Teide i Liticom džinova (Acantilados de los Gigantes). Hotel se nalazi na samo 20 minuta od aerodroma Tenerife South.

Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur 3 Smeštaj

Sobe, suite-ovi, vile i junior suite-ovi hotela Vincci Seleccion La Plantacion del Sur nude elegantan i udoban smeštaj. Dostupan je veliki izbor smeštajnih jedinica, a sve sobe u hotelu nude vam pažljivo uređen nameštaj inspirisan kolonijalnim stilom i izuzetan komfor.

Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur 2 Usluga

Sa najboljom personalizovanom uslugom i poštovanjem svoje kategorije sa pet zvezdica, usluga u Hotelu Vincci Seleccion La Plantacion del Sur će vas impresionirati: Nammu Areas Spa sa 2.500 m² ispunjenim specijalnim termalnim krugovima, a-la-carte restoran pod nazivom El Colonial, restoran Jaima, bar La Biblioteca, veliki prostori u kojima se mogu organizovati događaji, pet bazena, mini klub, zabavni sadržaji i još mnogo toga.

Najbolje vreme za posetu

Od maja do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika