The Chedi Andermatt

Neravni, manje istraženi švajcarski Lepontinski Alpi, 100 kilometara južno od Ciriha, dom su novog skijališta koje dodaje preko potrebnu dozu stila bivšem vojnom gradu Andermatt. Prvi evropski objekat GHM Hotels-a kombinuje azijske dodatke, kao što su kupatila u onsen stilu sa modernističkim površinama od drveta i mermera.

5399_59114807h1-ope5801_orig-1.jpg Lokacija

Andermatt se nalazi ispod veličanstvenog vrha Gemstock u dolini Useren, u neposrednoj blizini glavnih švajcarskih alpskih tranzitnih ruta. Do Andermatt-a se iz Štutgarta ili Minhena stiže za četiri sata, iz Milana za dva sata, a iz Lucerna i Ciriha za samo 90 minuta. Sam grad ima tradicionalne drvene zgrade.

chedi Smeštaj

Prostrane Deluxe sobe i suite-ovi su preplavljeni prirodnim svetlom i imaju tradicionalne zidove i podove od drveta i kamena, umetnička dela u vidu murala i prostrane balkone. Savremeni uređaji uključuju žaluzine koje kontroliše iPad i kamine u zatvorenom i na otvorenom. Minibar (bezalkoholna pića i voda su besplatni), Amici aparati za kafu, besplatni Wi-Fi i Bose zvučni sistemi znače da ćete možda imati problema da smislite razloge da izađete napolje. Kupatila su zadivljujuća, sa dubokim, belim kadama i kišnim tuševima sa visokim plafonima i granitnim zidovima. Toaletne potrepštine Aqkua di Parma dodaju završni, mirisni dodir.

chedi1 Usluga

Obedovanje u restoranu je slično pozorišnom iskustvu, zahvaljujući prodavnici sira i vina visokoj 16 stopa koja zauzima centralno mesto i četiri otvorene kuhinje koje omogućavaju gostima da uživaju u „večeri i predstavi“. Takođe možete ručati u japanskom restoranu sa 40 mesta, biblioteci vina i cigara, lobiju, baru, dvorištu i pored bazena. Spa od 25.800 kvadratnih stopa nudi niz holističkih tretmana koristeći proizvode Ren, Ilá i Alpienne. Teretana ima najnoviju opremu TechnoGym i obilje prirodnog svetla, a iznad bazen je stakleni plafon. U toplijim mesecima posetite bazen od 40 stopa na otvorenom.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do marta.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika