Tschuggen Grand Hotel

Osnovan početkom 20. veka, Tschuggen Grand Hotel danas je poznat po svom ultramodernom spa centru Tschuggen Bergoase koji je dizajnirao Mario Botta. Kompleks sa četiri sprata od 5.000 kvadratnih metara izgrađen je direktno u planini i povezan je sa hotelom staklenom stazom. Još jedan svetski dizajner, Carlo Rampazzi, osmislio je živopisne enterijere, istaknute po svojoj spektakularnoj mešavini boja, teksture i šara.

910_tpa1_orig-3.jpg Lokacija

Pejzaž Graubünden-a pruža magično okruženje, a na 1.800 metara nadmorske visine, hotel je idealna baza za uživanje u aktivnostima na otvorenom, od alpskog i skijaškog trčanja i konjskih trka na zaleđenom jezeru, do letenja balonom i delta gliding-a.

915_tpa6_orig-3.jpg Smeštaj

Provedite svoj letnji odmor u Arozi ili skijanje u Graubünden-u i ostvarite svoje snove – sa partnerom, porodicom ili samostalno. Uronite u zadivljujući planinski pejzaž iz luksuzno opremljenih soba i suite-ova sa panoramskim pogledom.

895_tpa7_orig-3.jpg Usluga

Na 5000 kvadratnih metara, arhitekta Mario Botta je stvorio raj za sva čula, mesto blagostanja i unutrašnjeg mira. Naravno, skijanje, snoubord i nordijsko skijanje su fantastični u Arosi. Mreža od više od 225 km staza pruža sve opcije za svaki nivo znanja i umeća, postoji 60 km savršeno oblikovanih pešačkih ruta i više od 25 km staza za trčanje kroz zadivljujuću netaknutu prirodu. Takođe, postoji pet restorana u kojima se služe vrhunski specijaliteti.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila i od jula do septembra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika