Grand Resort

Grand Resort Bad Ragaz je samo 6 kilometara od klisure Tamina, gde je lekar i alhemičar Paracelzus dokumentovao isceliteljske moći izvorske vode Bad Ragaz u 16. veku. Hotel Grand Resort nastavlja tradiciju zdravlja i wellness-a sa svojim spa centrom od 12.800 kvadratnih metara, jednim od najvećih u Evropi.

18055_grbr1_orig-1.jpg Lokacija

Vodeći Wellbeing & Medical Health Resort nalazi se usred blago zatalasanog pejzaža alpskog podnožja doline Rajne na ulazu u Grisons. Približno 170 km od međunarodnog aerodroma Cirih i 1 km od železničke stanice Bad Ragaz. Dostupna je usluga limuzine iz Ciriha.

18064_quellenhof-suite-3633065_orig-1.jpg Smeštaj

Otkrijte fantastične sobe u savremenom dizajnu sa dragocenim prirodnim materijalima: 56 novih Spa Lofts i Spa Suites su prave oaze blagostanja za telo i duh. Svako kupatilo ima termalnu vodu, prirodno svetlo, hidromasažni bazen, parno kupatilo i svetla ukrašena Swarovski kristalima. Neka kupatila imaju sopstvenu saunu i prelep pogled na alpsku panoramu. Prostranost je prvi utisak koji vas dočeka kada uđete u ekstravagantni Penthaus Suite od 440 kvadratnih metara sa skoro potpuno zastakljenim dnevnim boravkom i krovnom terasom sa hidromasažnom kadom.

18066_quellenhof-suite-3633072_orig-1.jpg Usluga

Zatvorite oči i opustite se u „36,5° Wellbeing & Thermal Spa“ u Grand Resort-u Bad Ragaz. Napunite svoje baterije uz sveobuhvatne pogodnosti. Prepustite se potrazi za zdravljem, vitalnošću i relaksacijom u jedinstvenom spa svetu. Više od 12.800 kvadratnih metara wellness prostora, uključujući termalne kupke, različite saune i parna kupatila, prostor za tretmane lepote, šminku i frizera, kao i luksuzne masaže. Grand Resort Bad Ragaz je jedini rizort u Švajcarskoj koji ima dva sopstvena golf terena.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika