Dolder Grand

Dolder Grand je gradski rizort koji spaja prošlost i budućnost. Smešten iznad Ciriha, zamak kao iz bajke je prvo služio kao „Curhaus“ (lečilište), tokom kasnog 19. veka. Danas odaje počast ovoj istoriji sa najsavremenijim spa centrom od 4.000 kvadratnih metara, koji se nalazi u jednom od novih krila koje je dizajnirao Lord Norman Foster.

843_dg2_orig-1.jpg Lokacija

Dolder Grand se nalazi na uzvišenoj lokaciji između pulsirajućeg grada i okrepljujuće prirode. Automobilom je samo kratko putovanje do centra grada i samo 20 minuta od aerodroma u Cirihu. Hotelski šatl autobus saobraća redovno tokom dana i besplatno vozi do centra grada.

851_dg10_orig-1.jpg Smeštaj

Unutrašnjost glavne zgrade stvara osećaj istorije kroz svoje eklektične i suptilne kombinacije. Sve sobe su opremljene luksuznim kupatilima od belog mermera sa odvojenim kadom i tušem. U dva novoizgrađena krila – Spa Wing i Golf Wing – dizajn enterijera i luksuzna kupatila odišu modernim duhom vremena. Prozori od poda do plafona stvaraju velikodušan osećaj prostora. Sve sobe imaju multifunkcionalni sistem daljinskog upravljanja, kao i televizor sa ravnim ekranom sa integrisanim Bang & Olufsen CD i DVD plejerom. Kupatila su takođe opremljena televizorom.

852_dg11_orig-1.jpg Usluga

Obuhvatajući 4.000 kvadratnih metara, Dolder Grand Spa nudi jedinstven niz aktivnosti. Evropski i japanski uticaji vode vas u inspirativan svet. Iskoristite ovaj poziv da vodite računa o svom zdravlju i blagostanju i vratite svom telu i duši ono što im je najpotrebnije: svoju unutrašnju ravnotežu i duševni mir. Dva restorana, bar i lobi čine Dolder Grand oazom za izuzetne gurmanske užitke. Dolder Grand nudi kapacitete za 12 do 900 gostiju za seminare, događaje i konferencije, bankete, venčanja, privatne večere ili druge događaje u Cirihu.

Travel House savet

Za zaista jedinstveno iskustvo, zatražite Suite 100, sa nameštajem u retro stilu i upečatljivim crno-ružičastim dekorom inspirisanim Rolingstonsima.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika